Stres na poslu

Stres na poslu

Bio sam strašno nervozan tih dana, ne mogu da dignem glavu od obaveza. Stalno neka jurnjava, neki novi ljudi, samo se upoznajem sa nekim a više ne znam ni ko sam ja. Da mi nije Mire, ne znam kako bih sve to podneo. Ona je najbolji poslovni pozet koji sam napravio ikad. Kad god poludim od obaveza, mamica Mira sačeka pravi trenutak (kao da ikad za to može biti pogrešan) i namesti svoje pune usne na moj kurac. Bože, kako ta žena ume s kurcem. Sada da ona toliko ne uživa u tome, pomislio bih da je iskoršćavam, ali jebeš mi sve, ako ona ne uživa više od mene! Jbt pa ona mene iskorišćava!! Ludilo, zamisli, samo kažem troši me mamice, samo me iskoristi..
Nije da nisam imao neke koristi od nje, što se tiče posla, završavala je ona dosta toga veoma uspešno.
Tema ove price je i jedan sajam koji je baš ona ugovorila, i mogu reći i pronašla. Nije da nismo znali za njega ali nekako nam je uvek promanke termin prijave, pa onda uvek ono, e opet nam promače. Verovatno sam to negde i Miri spomenuo, a ona je obratila pažnju i prijavila nas.

I tako, eto nas pored sve one gužve na poslu, mi se spremamo na tri dana odsustva zbog sajma. U jednom momentu sam hteo da odustanem i pošaljem nekog drugog, ali Mira me njenim slatkim usnama ubedi u suprotno.

Rezervisan let, štand organiznovan, promo materijali prevedeni, odštampani i poslati na adresu. Pripremljene prezentacije, uzorci i čak dogovoreni sastanci sa 3 zanimljiva klijenta. E ovo ni ja ne bih mogao bolje uraditi. Naravno, šta sam mogao nego da je pohvalim. Došao sam toga dana nešto kasnije na posao, ona je već bila tu, u prolazao sam je samo pogledao a ona klimnu glavu, stižem reče. Ušla je posle mene par minuta, a ja sam već imao jedan telefonski poziv, ništa stresno, ali mora da se obavi. Spustila je kafu na sto i klekla ispred mene, kad me pogleda iz te poze sve joj dozvoljavam. Okrenuo sam stolicu prema njoj, raširio noge, omogućio joj prilaz i nastavio da razgovaram.

Spretno mi je otkopčala pantalone, ako ne radi to bolje od mene, evo. I krenula da me mazi po preponama. Moj kurac se već digao, ajd kako da se ne digne, jes da sam pod stresom, ali još sam mlad, jutos sam čak bio u teretani, to ne preskačem, zdrav, prav, a ona.. Ona je prizor svaki put, žao mi je što ponekad propustim da opišem kako ona izgleda kad se namontira. Danas je bila totalno jednostavno obučena, crna usko krojena haljina do kolena i sako. Ali zato kada je skinula sako, primeti se njen fantastičan dekolte i srveni brus koji viri iz koga sve puca, a kad je klekla i haljina se povukla gore, sevnule su njene bezobrazno bele butine u čarapama sa crvenim halterima. Šta ti je iskustvo, baš zna sa detaljima totolno te napusti razum kad taj prizor imaš između svojih nogu.
Nežno mi je izvukla kurac iz gaća i krenula da ga liže. Njen karmin se razlivao po njemu, a ona ga je pedantno i pohotljivo lizala. Nisam prekidao razgovor, te situacije me dodatno napale, ali uspem da kontrolišem svoje reakcije, makar putem telefona. A znam da i nju to pali. Ona se uvija ispred mene, njena divna kosa pada po mojim butinama, pokupim joj kosu u rep, jednom rukom da je bolje vidim. Zarumenela se samo ga guta i ne staje e baš sam srećnik. Završio sam razgovor i uzeo joj glavu sa obe ruke i počeo da nabijam na kurac. Ona se ne otima, čak šta više uživa, matora pička voli kada sam grub sa njom, po disanju vidim da se baš napalila. Sklonim joj glavu sa kurca, čisto da dodje do vazduha, vidim je onako razmazanu i slinavu, poluluda ne zna gde se nalazi, oh taj prizor me tako napalio, bacio sam je preko puta na sofu, glavu joj stavio preko naslona, da padne, tako joj napravim više mesta u grlu. I onda joj ga zario duboko! Ruke su joj je bile slobodne, odmah ih je zabila u svoju mokru pičku i počela da drka, nije ni sekund prošao odmah je svršila, kada sam je video kako se trese i ja sam svršio.

Napunio sam joj usta totalno! Kao da nisam sinoć svršio dvaput dok sam jebao svoju ženu. Ponekad se stvarno čudim odakle mi toliko sperme. Mamica je samo gutala i zadovoljno mumlala. I ne znam šta mi bi, kada sam video da je sve polizala, zavalio sam joj tako šamarčinu da se iznenadila i ona i ja, ali od toga mi se kurac ponovo ukrutio! Dok se snašla lupio sam joj i drugu, krenula je nešto da kaže, okrenuo sam je potrbuske, stavio sam joj saku na usta, i nabio joj kurac u čmar. Čulo se da besni ispod moje šake, ali se guza se nameštala da ga bolje primi. Uopšte nisam bio nežan, ma čuj, bio sam kao neka stoka koja je siluje, ali šta ću, tako mi je došlo. A mamica je ludela, ma nisam joj ga zabio ni 10ak puta, opet sam svršio. Napunio sam joj anus.

Onda sam seo na sofu, ponovo joj spustio glavu na moj kurac, obrazi su joj jos bili crveni od šamara, ali je poslušno polizala ostatke sperme i svog izmeta sa njega. To me uvek dodatno napali. Ludim od tog osečaja kada več dvaput svršim, a opet se osecam napaljeno.

Ovo sa svojom ženom nikada ne bih pokušao, baš sam prokleti srećnik što imam mamicu Miru.
Neko je pokucao i pokušao da uđe, ali vrata su bila zaključana. Mira je spustila glavu u moje krilo, umorna ali zadovoljena i reče, koji si ti ludak, a ja još luđa, kad si mi lupio prvi šamar nisam znala gde se nalazim, ali drugi, e tu sam več svršila. Bol i zadovoljstvo..

Brzo se sredila u toaletu, tolaet u kancelariji-neprocenjivo .)

Ajde da radimo, znaš da sutra putujemo na sajam.

Znam, znam, Miro, ohladila mi se kafa, ajd donesi mi drugu i odma izađi, za svaki slučaj, Miro, doviknuo sam za njom dok je izlazila, ponovno upoznavanje sa tobom je .. smisli završetak, pa ćeš mi kasnije reći.

Slučajno izabrani profili