Ispovest – SMS korisnika

SAMI U SOBI

Sami u sobi.

Jako sam se naljutio jer sam baš u to vrijeme igrao igru na kompu a ona me ko majmuna izbacila iz sobe i zaključala vrata.

Onako ljut rekao sam joj da ču to zapamtiti i da joj neču oprostiti.

Kako sam se približio zatvorenim vratima prislonih uho i čujem kako tiho uzdiše. Mogu reči da me je to malo i napalilo , pa odletim do wc-a da se malo saberem. Oni su završili sa poslom i dečo je otišao kuči a sestra mi reče kako se ide istuširati pa leći jer je umorna (od gledanja filma).

Kako je u kupaoni tuškabina bila pokidana te se vrata nisu mogla zatvoriti onako usput pogledah kroz ključanicu i vidjeh sestru golu golcatu. Ah bio je to prizor. Tuširala se kao u porniču. Trljala je sise koje su bile dobra trojka , milovala se po obrijanoj pici dok joj je guza bila prislonjena na slavinu. Nikada nisam mogao zamislit sebe kako gledam rođenu sestru, a sad skoro da nepočnem drkati na nju.

Kako je završila sa tuširanjem tiho sam se odmaknuo od vrata da ništa nečuje. Zaspao sam sa slatkim osmjehom na licu, još čuđeći se kakvu sestru imam.

Sutra dan došla je s faksa totalno neraspoložena, ko i obično. Sjela je na krevet i upalila tv. Prišao sam joj i počeo prigovarati za ono od sinoć kako me je samo mogla tako izbaciti iz sobe. Toliko sam poludio da sam joj rekao da je kurva. Ustala se i zamahnila rukom da me udari no ja sam ju uhvatio tako da nije uspjela. Rekao sam joj da ču je reći mami šta je radila sinoć.

Odjednom počme da mi se ulizuje sa nekim pričama o tome kako će mi srediti neku njenu prijateljicu i slično samo da je nekažem. Odgovorio sam joj hladno da me nezanimaju ti gabori, ali ako ima koja da izgleda kao ona (moja sestra) neka mi se javi i prešutit ču sve.
Na to če sestra: Misliš da dobro izgledam?
Odgovorih joj: Pa neznam.
Na prvu ruku kad te čovjek pogleda neizgledaš loše! A na drugu ruku znatiželjno će ona.

Tad vidim da je pravi trenutak došao da idem do kraja. Rekao sam joj da je nisam vidio drugačije nego inače tako da nemogu suditi. Samo se nasmijala, prešla rukom preko moje kose i rekla da sam napaljeni balavac koji nijednom nije sisu vidio uživo te otišla u sobu. Ostao sam zatečen. Kakav kreten sam ispao.

Nakon par minuta poviče sestra iz sobe da joj upalim komp i stavim nove mp3 pjesme. Onako osramočen uđoh u sobu i to napravim a ona reće da sjednem na krevet da mi nešto pokaže. Odjednom se počme skidati i reče da ču sad vidjeti za onu drugu ruku pa da prosudim. Srce mi je počelo lupati ko bubanj. Moja sestra se skida predamnom. Skinula je usku majicu kad ispod nje ispadoše dvije prekrasne sike koje je jedva grudnjak držao. Nakon toga mi reče da joj pomognam otkopčati minicu.
Ruke su mi se tresle dok mi je u boksama lagano rastao kurac.
Kad je ostala u donjem vešu pita me: I kakva sam ti?
Pa dobro izgledaš mogu ti reći odgovorih joj.
Na to če ona: A sad ti?
Izbezumljeno je pogledam i upitam:Šta ja?
Skini se da te vidim, pa ja sm se tebi pokazala valjda bi se i ti meni trebao.

Shvatio sam tog trena da se i sestra malo opustila, no gledajući njene tange koje su prolazile između njenih guzova bez problema skinuh majicu, te ostadoh u hlačama. Bilo me je sram skinuti hlače jer mi se kurac toliko digo da ako otkopčam jedno dugme ispast će van.

Što čekaš sa hlačama upita me seka. Mislim u sebi sad ču ja igrati tvoju igru. Moraš mi pomoči odgovorih joj. Previše su mi tjesne. Sestra se ustade sa kreveta i čućne ispred mene te me poćne otkopčavati.
Kad mi je svukla hlače vidje mog malog kako stoji uspravno i nasmije se. O pa tebi se tu nešto ukrutilo reće seka. Pa kako i nebi kad si me napalila odgovorih joj. Ti bi svoju sestru malo.
Nisam znao što da joj odgovorim. Dvije sekunde tišina a onda se sestra udalji od mene i legne na krevet, raširi noge i reće :Kad ovo napravimo nećeš me reći mami za ono sinoć.
Pa naravno da neću odgovorih joj i priđem krevetu uzbuđen do bola.
Otkopčala je grudnjak i pokazala mi sise koje su bile prekrasno oblikovane.

Ljubi sestri sise reče mi. Kleknem pokraj kreveta i nježno je primim za te dvije bombe te je počnem lagano ljubiti prelazeći rukom preko bokova. Sama je skinula tange i kaže dali bi joj htjeo ljubiti pičku. Naravno da bi odgovorih joj i moj se jezik spusti na njenu picu koja je bila mrak. Fino obrijana i mirisna pica izluđivala me tako da sam joj ugurao dva prsta i počeo da je jebem njima.

Svršila je a onda se baci na moj kurac uz riječi: Sad će sestra da ti popuši. Kad ga je izvadila van malo se i začudila. Vjerovatno nije mislila da joj braco ima toliki kurac. Ipak sam joj ja brat. Pušila ga je kao glumice iz pornića, drkala ga, dirala sise njim a onda stade, raširi noge i reće jebi me brate. Od silnog uzbuđenja strpao sam joj odmah svoj kurac. Jauknila je od bola ali sam vidio da je uživala tako da nisam previše mario.
Jebao sam je jako, okretao je na sve strane. Dok mi je jahala stavio sam joj prst u guzu.

Nato če ona :Želiš li moju guzu.
O jako ju želim.
Reci želim te jebati u guzu reće sestra.
Želim te jebati u guzu odgovorih joj.
Imala je neku kremu za ruke tako da sam joj malo namazao otvor i zabio ga do kraja.

To joj se svidilo pa počme sama da se nabija ko luda. Nakon par minuta osjetih da ču svršiti i rekoh joj da neču još dugo moči. Tad se sestra okrene na leđa, malo mi obriše kurac i počme ga gutati od užitka koji sam joj pružio. Nisam ni slutio da je toliki profesionalac u jebanju. Počeo sam svršavati po njenim vrelim ustima. Malo je sperme progutala a malo je ispljunila. Nastavila ga je pušiti još par minuta a onda se ustade i kaže onaka iscrpljena: Sad smo kvit.

Samo sam se nasmijao na te njene rijeći i klimnuo glavom. Od tada se naš odnos popravio do zavidnog nivoa. Još tu i tamo nekad u prolazu kao slučajno mi pređe preko kurca uz pokoji uzdah, ali se nije više nikad tako što ponovilo. Shvatio sam da mi se sestra prava jebačica

Slučajno izabrani profili