Kako sam izgubio nevinost

Kako sam izgubio nevinost

U sedmom razredu osnovne škole bio sam zaljubljen u Luciju. Imala je dugu kosu, blijedu put i dosta je vremena boravila u knjižnici. Kao i ja. Čitala je Baletne papučice -kada se sada toga prisjećam, čini mi se to bilo prilično djetinjasto za njene godine. Ja sam čitao knjige o seksu za mladež, ali i štošta drugo, jer ih niti nije bilo toliko na raspolaganju; i dosta sam znao o tome.

Bila je godinu dana starija od mene i na nju su bacila oko još najmanje trojica frajera iz njenog razreda, tako da nisam imao šansi. Sve što sam kao štreber mogao ušićariti, bilo je mjerkanje kroz police knjiga.

Jednom sam nakon sata za učenje njemačkog jezika, što smo ga oboje pohađali, našao njenu teku. Pretražio sam je i u njoj nije bilo nikakvog srčeka s inicijalima, što me je jako razveselilo. Umjesto toga u teci su bili kratki stripovi, što ih je Lucija za vrijeme nastave crtala na zadnje stranice. Vratio sam joj teku na sljedećem satu. S jednim stripom više. I tako smo počeli dopisivanje, koje je postajalo sve osobnije. Kada sam već mislio da ćemo ipak otići na spoj, u kino ili na picu, njeni su suučenici našli teku i ružno nas ismijavali. U obranu Lucije stao je najveći od njena tri obožavatelja i ubrzo su počeli hodati. Ja je naprosto nisam zaboravio i još sam i dalje promatrao njen oštri profil kroz knjižne police dok je čitala. Ponekad bih još dugo nakon toga sjedio u knjižnici i pod izlikom da čitam, u mislima milovao njenu kosu. A u stvarnosti – sebe… Jednog ljetnog dana, kada je Lucija bila još posebno lijepa i nosila je kratku haljinicu, pa sam mogao dobro pogledati njena blijeda bedra, pri milovanju me uhvatila knjižničarka Marjeta. Marjeta je bila još vrlo mlada, tek sa faksa, iako mi se tada činila stara kao moja mama. Bila je od one vrste ljepotica što ih počneš cijeniti tek kasnije u životu: markantan nos, ponosne oči i lelujavi pokreti. Ono što je nas dečke vjerojatno uznemiravalo bila je činjenica da je većinom nosila suknje, ponekad vrlo kratke. Nikada ih ni kombinirala s visokim petama, jer je bila prilično visoka stasa. Imala je dugu, vrlo gustu tamnu kosu s crvenim preljevom i bila blijeda baš onako poput moje Lucije.

Kada me je ugledala kako sjedim u udaljenom kutu, zadubljen u samorajcanje u mislima na Luciju, trgnula se. Trenutak zatim otjerala je moj (i najvjerojatnije i svoj) strah s nevjerojatnim prijedlogom: »Trebaš pomoć?« – s od nevjerice raširenim očima potvrdno sam kimnuo. Vitkim dlanom prekrila je moj nespretni dječački dlan i nježno ga odmaknula. Nekoliko puta me pogladila preko hlača, a zatim ih je otkopčala. Osmjehnula se mojim boksericama s automobilčićima. Od tog mi dana donje rublje više nije kupovala mama. Bokserice je s lakoćom maknula s mene. Pogledala je mog nevinog pjetlića. Svilenim prstima se uplela u moje nježne i prilično rijedke dlačice, uhvatila odozdo u dlan moja jaja i pri tom me pozorno promatrala. Zjenice su potpuno prekrile njene plave šarenice, usne su joj bile lagano raširene. Očarano sam je gledao i tresao se pod njenim nježnim rukama, koje su me lagano obrađivale. Otkopčala si je bijelu bluzu, pod kojom nije imala ništa i povela moj dlan do svojih malih cicica sa svjetlim malim bradavicama. Milovao sam je i odmah su joj otvrdnule. Podigla je svoju kratku suknjicu, pa sam ugledao čipkasti rub crnih najlonki i odmah zatim i njen gust, kovrčav grmić. Uopće nije nosila gaćice. Drugu mi je ruku povela među svoje noge. Znao sam da postoje velike i male stidne usne i da je uzbuđena mačkica vlažna. Sada sam stidne usne dodirivao vlastitim rukama. Male stidne usne baš i nisu bile male. Kada sam s tankim prstima klizio po njima, stenjala je od želje.

»Stavi mi prstiće unutra,« naredila mi je zadihano. Marljivo sam je poslušao i zarinuo ih u najmokriju pičku koju pamtim. Iz nje se izvio glasan uzdah i tijelo preplavio drhtaj. Neko sam je vrijeme fukao s prstima, zatim me zaustavila i ljubazno mi rastvorila dlakavu pičku, tako da se klitoris ustobočio pred mojim očima.»To je klitoris, dražica,« rekla je hrapavim glasom. »Ženama se jako sviđa ako ga nježno miluješ, ovako,« počela je prstima kružiti po nabreklom mesu i njegovoj osjetljivoj okolici. Pritvorila je oči glasno uzdišući. Zatim me je poput groma iz vedra neba zajašila. Došlo mi je u trenutku, u nekoliko grčenja sam se izlio u nju. Tako sam izgubio nevinost. Kada sam otvorio oči, ljubazno me gledala govoreći: »Uvijek se moraš pobrinuti za ženu.« Uzela je moje prste u usta i dobro ih naslinila. Prizor i osjećaj njenog jezika na jastučićima prstiju raspamećivao me je. Dobro naslinjene prste stisnula je na svoj veliki klitoris i nekoliko puta zakružila s njima, kako bih uhvatio pravi pritisak i ritam. Moj nevini kurčić je još uvijek tinjao u njoj, dok sam je zadovoljavao s prstima.
Teško je disala, gotovo da je već hroptala, kada sam konačno osjetio grčenje pičkice. Svoje je duge nokte pri tome zarinua duboko u moja ramena. Njihov je trag bio na meni još tjednima nakon toga. Tada sam se upisao u gradsku knjižnicu.