NeSavrsen

NeSavrsen

Sreli smo se sasvim slučajno u Beogradu na jednoj žurci. Kad sam je spazio totalno sam odlepio. Moram priznati da nisam bio jedeni, ko god ima oči morao je videti njen šarm, savršene crte lica, totalnu gracioznost a još skromnost. Preterano dobro.
Ja baš i nisam svetli primerak muškog roda, godine kasne tridesete, kosa koja me napušta i pravi visoke zaliske, nekako umoran izgled od silnih briga što finansijskih, što porodičnih emotivnih. Strašno kad ovako sve nabrojim uputim se šta ja upšte i tražim bilo gde, a ne kod nje. Međutim, uvek sam imao dobra iskustva sa upoznavanjima. Imam i ja nekih kul osobina, dobar stav, elokvencija, širina interesovanja i smisao za humor. Kad je tri puta nasmejem u roku od 15 minuta znam da je sve ostalo samo pitanje vremena.
I tako ti ja nesavršen reših da nju savršenu startujem.Sačekao sam momenat kada je ostala sama i iskoristio sam stihove pesmice o daj, daj, daj mi daj.. koja se tada čula sa zvučnika i posegnuo za kockicom lubenice u njenoj činiji. Iako je dalje išao tekst, dečko hajde oladi, ona je ubacila Štrumpfetinu stroficu ti dam, ti dam, ti dam.. i obo prasnusmo u smeh.
Ostalo je bilo istorija. Jednom drugom smo upadali u reč i činilo se da priči nema kraja. Ona učiteljica a ja imam klinca iz prethodnog braka koji je sada krenuo u školu, ljubitelji ex YU rika, naravno i šetnje. Ma šta reći trula romantika. Oboje iz Novog Sada več smo dogovorili da ona ispali drugarice i sa mnom se vrati kući 🙂
E da, ne rekoh da od razvoda koji je bio pre tri godine, devojke su za mene samo gimnastika. Ne bih da budem grub ili prost, ali to su moje mogučnosti, totpalno sam sagoreo u braku sada me zanima samo seks i neobavezna druženja. Možemo mi izlaziti zajedno, kampovati, putovati, ali bez onog obaveznog kao da će me najgore kletve stići ako noćas nisam s njom, nego s nekom drugom i da, ne pada mi na pamet da se upoznajem s njenim roditeljima, rođacima i sl.. Valjda je to logično pored svega navedenog, ja nisam momak za ženidbu. Nisam skot, sve ja to predočim, dobro nekad ne baš dok se ne uvučem u krevet, ali čim to obavim zapalim cigaretu, istresem svoju listu i mirna Bačka 🙂
E da, ja sam Marko a ona Mirjana, kao bombonice M&M mmmm. To veče su me svi mrzeli, jer je Mirjana samo u mene gledala. Uhvatio sam joj žicu i pričao joj sve što želi da čuje o mojoj požtvovanosti kada je u pitanju porodica, o vernosti, romantici šta je za mene ljubav, davanja i sl.. Pratio sam kako se gard oko nje sakriven u osmehu i bezbrižnosti ruši a ona postaja tako ranjiva i moja.. Uživao sam u tom svom umeću zavođenja. Njene krupne braon oči su me tako radosno gledale a one pune usne, osetio sam tako žude da me poljube. Stalno se kao u prči prvijala uz mene, dodirivala me po mišici, oko struka, čak mi je i frizuru popravila.. Rekoh Miki, ti si gotova. Ali naravno mora uloga je da sam sada fer, pa sam je puštao da se lomi oko mene, a ja bio još bolji i nisam poklekao.
Najzad je došao i kraj žurke i krenuli smo kući. Ja sam popio tek jedno piće i ostalo u bili sokovi, baš zato što vozim. Dok sam se trudio da Mirjani samo donosim votku đus, naravno da se stalno nećkala, ali sada više ni ja ne znam koliko je popila. Seli smo u kola i nismo prestajali da se cerekamo, ni sam ne znam odakle sam izvlačio više fazone. Kad smo stali na prvo crveno svetlo Miki se ućutala, pogledao sam je a ona me je samo poljubila. Tako strasno da mi se kurac u momentu ukrutio. Uh, tek tada sam bacio pogled na nju, ona je gorela od želje. Suknja joj se digla do pola butina i kako se meškoljila samo se pomerala na gore, lagana majica je ocrtavala savršene dojke, malo manje, ali predivnog oblika.
Uhvatio sam prvi mrak kad smo izašli iz grada i parkirao, bilo je to parkiralište neke napuštene firme. Tek malo osvetljeno ali pusto, taman za nas.
Iako mi seks u kolima nije prvi izbor nisam mogao da izdrzim da jedno tako napaljeno žensko sedi pored mene sat vremena. Čim smo stali, ona mi je sela u krilo. Na brzinu sam pomerio sedište nazad i napravio joj mesta. Suknja joj je sada bila vec na struka, a gacice su bile mokre..
Pa ko je to nama požurio, vragolasto sam je upitao, a ona mi začepi usne svojim poljupcem Jebote, kako se mala dobro ljubi, kurac mi je sam iskočio iz farmerica. Već sam krenuo da se oslobadjam, rekoh zajebi predrigu, sad ću je jebati odmah, kad se ona u sukundi izmače, vrati na sedište pored i spusti usne na moj ukrućeni kurac. Pomislih u sebi, čoveče je l ja ovo sanjam, em je vrela, em je savršena, em umee… Kako ga je dobro pušila, gutala ga je halapljivo, gušila se u njemu. Ne pamtim kada mi je ga je neko dobro ovako popušio. Mogao sam odamh da svršim, ali sam hteo hoš malo u tome da uživam. Uhvatio sam je za kosu, malo grublje i nabijao joj kurac u usta tako da nije mogla da diše. Kučki se to svidelo, mumlala je i stenjala zadovoljno, e tu sam se još više napalio i napunio joj usta spermom.
Podigla je glavu, pogledala me onim nežnim krupnim očima, obriasala se o moju majicu i nasadila se na moj kurac. A meni je bio ukrućen kao da nisam sada pola litre sperme istočio u njena usta. Njene grudi su bile pred mojim licem, iskočile iz grudnjaka, gacice je skinula, pa sam imao lep pristup njenoj nežnoj guzi. Kako se ona dobro nabijala. Pičkica joj je bila vrela i uska. Ljubio sam je i grizao po sisama i po vratu, ona se samo izvijala i još jače nabijala, cedila mi je kurac.. uh.. bila je blizu orgazma, a ja skot, namerno sam je skino sa sebe. Besno me je pogledela, i pojurila da se opet nabode na kurac. Sprečio sam je, otvorio vrata i izveo je napolje. Veče je bilo malo prohladno, ali ona ništa nije marila. Stavio sam je na haubu, kakav prizor, digla je one svoje vitke noge na moja ramena i prstima raširila usnice od svoje pičkice i molila me da je jebem. Uh, kad sam joj ga tada tario, čini mi se da sam joj ga uterao u matericu, vrisnula je od bola, ali nije ustuknula namestila mi se da ga opet primi.
Prizor je bio skroz nerealan, ajd ona bila je vidno pijana, vristala je i stenjala kao da smo sami na svetu, ali ja.. bili smo samo na stotinak metara od puta. Automobili su pičili pored nasa ja sam pičio nju.
Svrsila je triput zaredom na mom kurcu, kako se lepo grčila, ja sam drugi put jedva svršio, valjda sam se prvi put dobro istresao, ali kad je došao drugi put nisam ni pomišljao na to da ga vadim. Napunio sam je skroz.
Nije se bunila. Video sam da bi ona mogla još, ali za mene je ovo bilo previše i sada još moram da vozim sat vremena, brzo sam se obukao i seo u kola. I ona je sela, još onako razvaljena i opijena, što od alkohola što od jebanja.. Tako me je nežno gledala. Ali ja sam bio stvarno umoran. Nismo ni krenuli, a ona je već zaspala, pred Novi Sad sam je probudio i pitao gde stanuje da je odbacim, rekla mi je da je na Bulevaru Oslobođenja kod Simpa.
Po glavi sam motao koji je najbolji scenario da se oprostiomo, da ne bude brojevi telefona i slično, ali dok sam se ja snašao, ona je na brzinu pokupila stvari sa zadnjeg sedišta i istrčala.
Mahnula mi je i nasmejala se slatko i reče bio si super i brzo nestade među zgradama.
Ček, stani šta super, kome ona super, pa to je moj tekst. Jebote, mala me ispalila. Ali ajd, rekoh to mi je i bila namera a i bio sam umoran ko pas i odoh kući.
Sada već danima posle toga ne mogu da je izbacim iz glave, ajd ako ne bih ništa drugo.. ali da se makar opet pojemo, ali sada u krevetu i sada.. ma šta lupa.. vozam se ko ludak po Bulevaru.. kud je ne pitah u kojoj školi radi..

Marko idiote.