Maja u noći…

Maja u noći…

– Možeš stati ovde.- brzo je izgovorila i već se uhvatila za vrata od kola, koja su još bila u pokretu. Auto se zaustavio skoro na raskrsnica , nije ni bilo mesta za parking, a ona samo na brzinu promrlja:
-Čućemo se, – i nestade.
Beograd je tog jutro bio neobično miran, tek što je prošlo šest. Brzo je stigla do stana i s vrata počela da skida odeću sa sebe i uletela je pod tuš. Tek tada se opustila i malo smirila. Dugo se kupala, kao da je htela da voda spere svaki trag prethodne neprospavane noći.
A sve je počelo tako lako i zanimljivo. Sreli su se na sajtu za upoznavanje, dugo već tamo ide, bude svakakvih priča, lepih, manje lepih, zanimljivih, kao i ova sa Draganom. Sa svojih punih 36 godina, može sebi priuštiti i malo avanture, ali Dragan je delovao kao nedostižna prilika, to ju je još više privlačilo. Upotrebila je sve svoje umeće zavođenja i brzo su razmenili telefone. Bila je luda od njegovog glasa i poželela je što pre da se sretnu. Iako je živeo u Kruševcu već se sledeće večeri javio iz Beograda. Ovo je tako uzbudilo i pomalo uplašilo, pa tek juče smo se čuli, ali šta sada, videće se svakako.
Došao je po nju i rekao da je sve smislio, a da ona treba da bude samo krotka, kao i do sada. On je izgledao baš kao i na slikama, visok, mršav, ali sa predivnim očima. Ono što je falilo bio je osmeh, ali njegov divni glas i savršena dikcija su je ostavljali bez daha. Ona je bila sva koketna, u rozoj lepršavoj haljinici, jedva do kolena, sa ljubičastim vešom koji se nazirao ispod. Kako je sela u kola, pogledao je tako požudno da je u momentu ovlažila, uhvatio je za butino i strastveno promrljao:
– Majo, neverovatna si!
Prijalo joj je to sve, ali imajući u vidu da je stariji od nje 20 godina, odjednom se osetila kao mala devojčica, kojoj je sve ovo nepoznato. Sumrak se spuštao nad gradom, vožnja je protekla u tišini i već su bili pred motelom, ćutke ga je pratila. Zatvorio je vrata za njom kad je ušla. Soba je bila prijatno uređena, što ju je iznenadilo. Po njemu se videlo da je ovde redovan posetilac. Nije se trudila ništa da razume i shvatila, jednostavno se prepustila.
Stao je ispred nje, osećala je njegov dah svuda po telu, prošli su je žmarci, u tom trenutku je postala nestrpljiva, želela je da je dotakne, zagrli poljubi..
Dotakao je, ali po ramenu, spustio je na kolena ispred njega i već u sledećem momentu je stavio svoj kurac u njena usta. Rukama joj je namestao glavu i zadovoljno stenjao. Bila je i zbunjena i posramljena, nije da je pomislila da će pričati o renesansnoj umetnosti, ali zar tek tako? Misli su se rojile bez reda, mumlala je punih usta, a gaćice su se ovlažile. Uh, kako je tada bila besna, pa na šta ja reagujem, pomislila je, na silovanje?
Voli oralni seks, uživa u njemu, a Dragan ju je baš lepo punio u usta. Krenula je rukom ka svojoj pičkici, ali joj je on kolenom blokirao put. Povukao je za kosu i nabio joj kurac duboko u grlo, tada je svršio i nije hteo da ga izvadi dok nije sve progutala. Zagrcnula se i besno ga pogledala. To ga uopšte nije dotaklo.
Kad se seti koliko su prethodni dan o svemu pričali, kako se osetila bliska s njim, kako je pomislila da je ovo nešto posebno, a danas ni dve rečenice. Kao da joj je pročitao misli, matori lisac sve on već zna.
-Majo, da, slažemo se. Vidiš kako si ga lepo obljubila, vidiš kako je lepo napunio tvoja usta? Misliš da to može tek tako? Ne, ne, to znači baš što si juče pomislila, mi smo se baš lepo našli. A sada kada ti spremom napunim pičkicu i guzu, znaćeš to sigurno.
Nije ni stigla da išta kaže, još musava od sperme, koja joj se cedila iz usta, samo ga je pogledala a on je uze oko struka i namesti na krevet. Jednim pokretom joj je skinuo haljinu i spustio glavu između njenih nogu. Posle one bahatosti od malopre, nije se nadala ovome. O kako je samo bio vešt sa jezikom, svrišila je odmah, a dok ju je tresao orgazam, ugrizao je za klitoris, vrisnula je i pokušala da se odbrani. A on je nastavio da joj obrađuje jezikom pičkicu i sada upotrebio i prste, jedan je bio u guzi drugim joj je jebao pičkicu, nije je ni prošao bol, stigao je drugi orgazam, kao preko njene volje. Sva se tresla, a on je uživao, imajući totalnu kontrolu nad njenim telom, voljom i duhom.
Malo se tek smirila i pogledala ga umilno, a on joj opkorači glavu i sada ju je grubo jebao u usta, držeći je za kosu. Drugom rukom se držao za ivicu kreveta. Bila je totalno nemoćna, otvorila je usta koliko god je mogla, nogama joj je pritsnuo mišice, glava je bolela od čupanja, a usta od razvaljivanja, a on je bio totalno neumoljiv. Kapi znoja su padale po njenom licu i onda je svršio, ovog puta ga je izvadio iz usta, jedva je stigla do daha, kada je, nepuštajući joj kosu, počeo da je zaliva spermom po licu, nije mogla da gleda. Onda je uzeo peškir i nežno je obrisao. Tada je poljubio, tek tada. Njoj se već sve zgadilo, htela je da ga odgurne, ali nije imala snage.
-Mala krotka Maja, -pevušio je zadovoljno. Seo je u fotelju naspram kreveta i zapalio cigaretu.
Nekako se doteturala do kupatila, lice koje je ugledala u ogledalu je zgrozilo. Razmazana šminka, ulepljena kosa, krenula je da se umiva. Kako se nagnula već je bio iza nje, privukao je na sebe, pokušala je da se ispravi, nije uspela. U dva pokreta već je bio u njoj, bila je suva, ali to ga nije sprečilo. Nabijao joj ga je sve brže i brže, uskoro je počela da uživa i svršila je, tako dobro da se nije ni pomislila da može.
Bila je smrvljena i umorna, ni ne zna kada je zaspala, probudio je bol u čmaru.
-I ovo sam ti obećao!- rekao je tako glasno da se skoro uplašila. Skoro da je čula kako je puca koža pod njegovim naletima, molila ga je da prestane. Jebao je u istom ritmu, činilo joj se već celu večnost, pokušala je da učini bilo šta, samo da on što pre svrši.Napunio joj je i guzu, sperma je curila iz svih njenih rupica..
Nije ni svanulo, počeo je da se oblači, pogledao je, čini se, prvi put nežno. Dok se rasanila, on je već bio spreman za pokret. Navukla je haljinicu i krenula.
Tako se obradovala svežem vazduhu, činilo joj se da lagani povetarac rane zore odnosi u zaborav prethodnu noć.
– Možeš stati ovde.