Maja

Maja

Nedjeljno jutro. Budi me telefon, nepoznati broj. »Ovdje Maja,« predstavi se.
»Koja Maja?« zagunđah pospano.

»Eh, Maja iz knjižnice,« odgovori bojažljivo.

Kao u magli sjećam se njenih mekih sisica kako lupaju u mene dok je fukam. Aha, ona s lijepom mačkicom koja nije bila dobro obrijana, sjetih se.

»Dao si mi broj telefona,« reče, kao da se želi opravdati. »No, zovem te zato, jer sam bila na tečaju masaže,« odvergla na brzinu, »i sada moram vježbati. Bi li bio spreman na suradnju? Mogu li doći k tebi kući, ili ti k meni.«

Zamišljam crvene mrlje sramežljivosti kako joj se šire preko vrata na jedra prsa. Ovakav razlog za poziv, svaka čast – pomislih s osmjehom. A zašto ne? Masaža nikada nije na odmet. Pa to ne može biti loše, pomislih.

»Mhmh, no, samo dođi,« zamumljah i rekoh joj adresu.

»Što, sada?,« upita sva napeta. Potvrdno zamumljah u telefon i odvukoh se pod tuš. Svojoj jutarnjoj erekciji prijateljski rekoh: »Izdrži još malo.«

Istuširan ležim na neraspremljenom krevetu i čekam je. Doista ubrzo stiže. Otvaram joj zamotan samo u ručnik. Zacrveni se zbog pogleda na moje golo tijelo, a ja ljubazno rekoh: »Pa valjda me nisi mislila masirati obučenog?«

Crvenilo se širi pod njenom plavom majicom, pod kojom se lagano ustobočuju bradavice. Danas ne miriše po tinejdžerskom dezodoranu, nego samo blago po sapunu. Pitam se kakva je danas pod ovom bijelom višeslojnom suknjom. Sve u svoje vrijeme.

U dnevnoj sobi postavi svoj prijenosni masažni stol. Ubrzo me ovije ugodan miris masažnog ulja, a njene ruke ublažavaju napetost mojih mišića. S opuštenošću mojih mišića raste i moje uzbuđenje. Uvjeren sam da Maja to zna. Njene su ruke sve smopouzdanije i konačno mi odmota ručnik. Masira mi guzu, a posebno se usredotočuje na područje malo iznad trtice. Kruži po njemu, a drugom rukom s osjećajem gnječi moje guzove. Kruženje njene ruke šalje valove uzbuđnja koji se poput trnaca šire prema dolje u moje klatno, stisnuto između masažnog stola i trbuha. Hoću se okrenuti, no Maja me odlučno zaustavi. Njena me odlučnost još više narajca.

Masaža dobija nove dimenzije. Maja svlači plavu majicu. Osjetih kako njene velike, potpuno otvrdnute bradavice dodiruju moju kožu. Klizi njima preko mojih leđa, preko guze i zatim se zaustavlja. Raširi mi noge i dodirnu moja muda, koja stisnuta vire ispod mene. Naprosto me streslo. Maja s vlažnim jezičkom nastavlja put prema gore, preko međice, skrenu s njim preko guzova, osjećajno me gricnu s jedne strane i vrati se među njih. S jezikom se počne poigravati s mojim anusom, a rukama me miluje po unutarnjoj strani bedara. Ne mogu više izdržati, okrenuh se – iako me pokušava spriječiti.

Jedra, bijela prsa rese nježne crvene mrlje. Privukoh je k sebi i zakopah lice u njeno poprsje, a rukama pođoh pod dugu bijelu suknju od sedam velova. Polako je podižem, uživam u napetosti što je osjećam u Majinom tijelu. Uzimam u dlan njenu veliku, čvrstu guzu i stišćem ju. Gola je. Jednim dlanom kliznuh među njena glatka bijela bedra i lagano ih razmaknuh. Drhti od želje za dodirom. Uživam u odugovlačenju.

Svlačim joj suknju, razveseljava me pogled na njenu mačkicu – ovoga puta crtica dlaka poput strelice pokazuje prema njenim malim stidnim usnama, koje vire ispod velikih poput nekog ružinog pupoljka.
Poljubih je iznad strelice dlačica i zavirih tamo dolje. »Učinimo to kako se pristoji,« rekoh joj i odvedoh je do svog malo neurednog kreveta.

Nježno je gurnuh na postelju i kao da sam je začarao, doista postane sva sramežljiva. Noge stisnu zajedno, jednu cicu prekrije rukom i ispod gustih crnih obrva pogleda me poput djeteta. Poljubih joj prstiće na nogama, zatim se s vlažnim usnama spustih na tamnu, tvrdu bradavicu, što je nije pokrila dlanom. Sisam je, kružim jezikom po njoj, a dok je lagano grickam, cijelo joj se tijelo napne u prelijepi luk. Odmaknuh joj ruku s druge kruškice i nježno posisah bradavicu, a zatim usnama kliznuh po bijelom vratu do njenih rastvorenih usana. Dugo, vlažno je ljubim…. uzdahne u moja usta i sva se smekša.

Pokušavam joj razmaknuti noge svojim nogama, kako ne bih ometao poljubac, no pruža mi otpor. Znam da želi, ali prihvaćam njenu igru. Prstima počinjem polako kliziti po malim stidnim usnama, bez prekidanja poljupca. Sve glasnije uzdiše u moja usta, njeno je tijelo napeto od želje, ali mi se još ne želi predati.

No, želja tijela prevladava želju za igrom, a njena se bedra predaju i puštaju moj dlan u njenu glatku, vruću vlažnost. Namjerno se odričem istraživanja rukom i razmičem je toliko da mogu prodrijeti u nju. Čini mi se da je još uža i vrućija nego prošli puta. Možda i namjerno steže mišiće. Ulazim potpuno u nju, smirujem se i samo je ljubim. Nehotice se pomiče i steže mišiće, pa me njena mačkica iscjeđuje.

Fukam je sasvim nježno i polako, kao da fukam nevinu djevojčicu i Maja me gleda svojimi velikimi očima punim povjerenja, kao da joj je prvi put. Kada joj dođe, ima suzne oči i ja očaran gledam njene crvene, podrhtavajuće cice, još jedan duboki ubod i praznim se. Klonuh na njeno meko bijelo tijelo, bez želje da nakon svega budem sam.