Mamica Mira

Mamica Mira

Već danima nevoljno odlazim na posao. Prosto ne znam šta mi se više smučilo, kolege, nerazumni zahtevi menadžmenta ili cela ova ekonomska utopija u kojoj živimo. Obuka sam plavu košulju, klasični kroj, kratkih rukava. Bio sam zadovoljan onim što vidim u ogledalu. Kratki rukavi vole redovne treninge. Kad pomislim na treninge setim se jednog divnog jutra u teretani, ali o tome neki drugi put.
Da se vratim gore pomenutom danu. Sve u svemu, ništa nije nagoveštavalo da će ovo biti dan za pamćenje. U firmi nije bilo striktne podela zaduženja, ali nekako kad sve umeš (ko da tu ima nešto neshvatljivo) kako god se ko izmakne iz bilo kog (ne)opravdanog razloga, meni dopadne još neka obaveza. Tog dana obaveza je bila intervjui sa kandidatima za poziciju radnika na informacionom desku.
Prijavilo se više od 50 ljudi, selektovano 10 za testiranje, posle testiranja njih troje je ušlo u uži izbor. Prvi kandidatje bio dečko od 20tak godina, tek što je završio studije. Imao je super rezultate na testu, ali je zato uživo pokazao nedostatak iskustva. Da se primalo više ljudi, on bi sigurno prošao kao investicija u dobro kandidata za neko vreme, ali kako nije odmah sam mu se zahvalio i nastavio dalje.
Drugi kandidat je bila gospođa srednjih godina, razgovor je tekao neubičajno lako i uspešno, već sam pomislio, ovo će biti brzo, samo forme radi da odradim i trećeg kandidata. A onda se pojavila ona. Majka mog druga iz srednje škole. Kako ga je mlada rodila, a uz to se i profensionalno bavila plesom, u to doba naše mladosti, niko ne bi mogao da pretpostavi da mu je to majka, svi su mislili starija sestra. Godinama smo svi iz društva ludeli za njom, što se mene tiče, nije bilo nijedne fantazije u kojoj ona nije imala neku ulogu. Duga crna kosa, tamniji ten, fantastično zavodljivo ali dostojanstveno držanje, a telo, uh, nijedna klinka nije mogla da joj prismrdi. Duge izvajane noge, lepo oblikovana čvrsta guza, vitak struk i ne velike, ali čvrste grudi prelepog oblika, čini mi se sa uvek istaknutim bradavicama. Mama Mira, početak i kraj svakog mog drkanja. Koliko puta samo u njenom kupatilu izdrkao, brz kao zec, dodjem do druga a ona ležerno šeta polugola, več se znalo s vrata u wc, pa dalje, zbog čega sam došao.
Sada kada sam je video na vratima svoje kancelarije, sva krv iz mozga se opet sjurila u bokserice. Uh, sada je bila još bolja, tj, za mene, čoveka sa svojih 32, mamica od 50, tako zanosna, dobila je par kilograma. Grudi su joj bile malo opuštenije, ali mnooogoo veće, imala je sreće da joj je višak otišao na prava mesta, grudi, guze i butine. Kako su to bile dobre butine, nisam ni znao da to može tako da me napali. Po navici sam hteo otići u wc da ga izdrkam, ali u mometnu sam se otreznio kad sam joj čuo glas. Formalno me je pozdravila i predstavila se. Nije me prepoznala. Nije ni čudo, tada sam bio klinac, a sada.. Sada sam čovek kojem se predstavlja. Po glavi su mi se sudarale idje, da li da joj odmah kažem ko sam, šta to menja, da li da iskoristim prednost situacije i pokušam ostvariti fantazije, da, da, to ću uraditi. A firma, a posao, nisam mogao sada misliti o tome. Kratko sam se predstavio i vodio sam intervju krajnje profesionalno. Bila je i dalje dostojanstvena, fantastičnog držanja, a obučena u komplet koji joj je bio malo tesan, divan dekolte, i suknja koja je jedva prekrila butine, stalno joj je bežala gore, ali one se nije trudila da je vrati. To mi je bio veoma dobar znak. Kako je bio kraj dana, kolege su redom napuštale svoje kancelarije, na kraju smo ostali sami na spratu. Prolazio sam s njom situacije koje se mogu iskomplikovati i slušao njena ponuđenja rešenje. A u sebi sam mislio, nema te reklamacije koju ona ne može rešiti ako želi. Uskoro je i portir došao da proveri kad ću izaći, jer mora da ode u drugo krilo zgrade. Rekoh mu da slobodno može ići, a da ću ja zaključati ovo kad krenemo. Mamica Mira je bila mirna i staložena, negde sam primetio da ni ona nije imuna na moj 100 kg spakovanih u 2m visine. Premeštala je nogu s jedne na drugu, a pre nego što ih opet prekrsti, kao da je primetila da se trudim da vidim lepotu između njenih nogu, i to joj se svidelo. Odjednom, kao da je govorom tela ona preuzela vođstvo intervjua.
Uz izvinjenje, premestio sam se za radni sto, da proverim mail. Pustila me je par minuta, a onda ustala i prišla. Srđane, da li je moguće da me se ne sećeš, stala je tik do mene, naslonila se guzom na moj sto, a butinom je dotakla moje koleno i nije se pomerila. Nemo sam je gledao. Nastavila je svojim divnim brašunastim glasom, mislila sam da me nikada nećeš zaboraviti posle onoliko mirisanja mojih gaćica u mom kupatilu. Virila sam dok si tako u zanosu drkao svoji mali kurac, nekoliko puta sam i ja svršila dok sam te gledala. Bio sam van sebe, sve me je bolelo od toga koliko sam je želeo. Znala je to, osetila, pomerila je papire ispred mene i sela na sto. Suknja je pošla gore. Kakav prizor, njene predivne butine ispred mog lica. Mamica Mira, najzad sam progovorio. Moj san se ostvaruje. Znam zašto si me ostavio ovoliko dugo, iako si se veoma promenio, pogled i želja u pogledu su ostali isti kao i pre 15 godina. Još kad te je portir oslovio po prezimenu. Znala sam da sam dobila ovaj posao. Spustio sam usne na njene butine, pogledao je i rekao, videcemo mamice. Ajde da mamica da slatkiša, pa će sve biti u redu. Ustao sam, kurac mi je sam izleteo iz bokserica, nisam mogao čekati više ni minut. Strgao sam čarape i gaćice sa nje, uhvatio je za bedra i navukao na svoj kurac. Pička joj je bila razvaljena, ali spremna, veoma vlažna. Ja baš imam veliki kurac, ali mi se činilo da je ona jedna od retkih koja sa zadovoljstvom može celog da ga primi. To mi se strašno svidelo. Već sam smišljao šta još mogu da je radim. Tolike godine drkam kurac misleći na nju, a sada je najzad tu. I ona je uživala, nabadala se kao da joj je to poslednje. Što volim ovako mlad kurac, a ti, pa ti si mi skoro kao sin, a jebeš me. Da, jebem te mamice, i to dobro te jebem. Nabijala se sama, rukama me je držala oko vrata glavu je zabacila nazad i skroz se opustila. Zario sam joj glavu u grudi, jedna velika dojka je ispala, i ludački sam počeo da je sisiam i da grizem bradavicu, mumljajući od zadovoljstva. O, koga će to mama podoji, to luče malo, samo sisaj, uzmi još, još. I tada je prvi put svršila. I ja sam bio pri kraju, ali sam je još hteo. U trenu sam je okrenuo, presavio preko stola. Uh kakav je to prizor bio, njena velika guza samo za mene. Naciljao sam joj ga na čmar i bez najave joj ga sjurio dubuko. Vrisnula je kao ždrebica, htela je da se pomeri, instiktivno, ali sam je pritisao rukom na leđa i zakucao za sto i nastavio da je jebem u guzicu. Opustila se i onda je još jednom svršila. To me je tako napalilo da sam se jedva sudržao. Pitao sam je hoćeš posao, mamice, da, da, ječala je, klekni. Brzo sam joj ga izvadio, klekla je, i pitala da molim. Ne, naravno, gurnuo sam joj ga u usta. Bio je musav od njenog izmeta, ali nije joj smetalo, uhvatio sam je za kosu i napunio joj usta. Tresla se, kao da je opet svršila.
Bio sam van sebe. Pomislio sam da je ceo moj dosadašnji život zalud, je tek sada sam imao najbolje tucanje ikad. Seo sam na fotelju, uzeo je u krilo. Naslonila je glavu na moje rame. Pogledala je fotografiju na stolu, moja žena i dva klinca. Pa zar ni sa njom, kao da mi je opet čita misli. Eh, kao da iko može da ti priđe. Bolja si nego što sam mogao da sanjam.
S tobom sam bolja, ti si predivan. Sarađivaćemo direktno, pitala me kao forme radi. Da, da, i ići na službena putovanja. Obećavam ti, ti i ja ćemo dugo ostajati na poslu.
Zadovoljno je klimnula glavom, ostali smo još malo tako mirni, a onda se spremili otišli. Valja ponekad u firmi biti „devojka za sve“. Pričaću vam naše poslovne uspehe.

Slučajno izabrani profili