Memoari jednog kurvara: Prvi deo – Upoznavanje

Memoari jednog kurvara: Prvi deo – Upoznavanje

Vidi kurton na sred lifta. Neotpakovan! Koji će mi kurac kurton kad svejedno ne jebem? Nema veze uzeću ga – zlu netrebalo. Šta je sad, ko zaustavlja lift na drugom spratu?! Ovo je neka nova, ovakva sisurda nije boravila u ovom liftu od pamtiveka. Biću fin.

-Zdravo! Ti si nova komšinica?

-O, ćao. Jesam! Monika drago mi je.

Monika leptejebo! Kakvo ime. Poslednja pička koju sam upoznao u ovom liftu se zvala Milovan.

-I ti si na petom, a?

-Jesam. Broj petn’est.

-Ne verujem. Ja sam tačno preko puta.

-E super, taman bih mogla da svratim na kafu ponekad. Nikog još nisam upoznala, a želela bih.

Ova ne samo da nije dobila ime po babi sa Ovčara i Kablara i ne samo da ima sisurdinu, nego hoće i mene da upozna. Sumnjiva mi je nešto. Da nije maloumna?! Nema veze, praviću se da se meni ovo stalno dešava.

-Možeš odma’ na kafu. Evo baš iz prodavnice idem, pazario sam Donkafe, Best sto es i tristapedes’ grama Debrecinera.

-Lepo. Idemo kod tebe.

Ladno je pristala. Pa dobro. Stan je relativno čist. Jeste da nisam obrij’o muda od proletos i da sam dupe poslednji put zapr’o u sredu, al nema veze. Svejedno neće hteti da se jebe. Masan akumulator u predsoblju, na stolu boranija od preključe, a sa radija šuču Sinovi manjače. Sad neće hteti sigurno. Nema veze, nisam se ni nadao.

-Izvini na neredu. Spremam neke ispite, a genetski sam priglup i aljkav, pa je zbog toga ovako.

-Duhovit si, a i slatki ste mi vi studenti. Imaš devojku?

Koji me kurac pita je l imam devojku?! To me samo još keva pita jer se boji da sam peder. Ćale dig’o ruke.

-Nemam. Nikad me nisu volele cure. Ako nije zbog toga što sam kreten, onda mora da je zbog toga što sam gadan k’o na vodi dinstan brokoli.

-Pitam te da ne bi bilo nekih neprijatnosti ako ona naiđe. I nisi ružan, lep si. Da li si kreten još ne mogu proceniti, kratko se poznajemo. Ni ja nemam dečka!

Ona kao i duhovita?! Sad me već sve ovo podseća na uvod u jeftin litvanski pornić. Sešću pored nje sa nadom da će mi u očima videti da mi pička treba više od uslova za treću. Ladno skida majicu!

-Izvini ne smeta ti da se skinem? Vruće mi je.

-Ma ne smeta, mo’š i grudnjak da skineš. Doneću ti ja portiklu da obučeš.

Davno nisam ispao gluplji. Pa mamu ti jebem, na ovo ne bi uspeo Gordanu Pop – Lazić da pojebeš, a kamoli žensko.

-Ako ti kažeš da mogu, onda u redu. I ne treba portikla, samo se i ti skini.

Mene neko zajebava. Da li je moguće da su ovi moji klošari platili nekome da me loži. Ma moguće je kurac, dužni su Jovi Tvoru 230 dinara za skank već mesec dana. Skinuću se i skočiti na nju k’o debela devojčica na princes krofne. Obraz sam i ovako davno batalio.

-Čekaj, polako. Imaš li kondom?

-Aupičku materinu odakle mi…čekaj. Imam jebote!

Odvalila me od pičke, nazula gaće i otišla! Toliko sam srećan da ću početi da plačem i brinem se o gladnoj afričkoj deci. Uramiću ovaj kurton i staviti ga na televizor umesto babinog miljea. Nazvaću bre babu da joj se pohvalim. Al sve to kasnije, sad idem da spavam. Odnosno, da probam da spavam.


Ispovest sponzoruše: Zašto volim milionere?

Da li biste ikada mogli da spavate sa čovekom samo zato što ima dubok džep? Da izgubite kilograme, ugradite silikone samo da bstei mu se dopali? Da li biste se odrekli onog najvažnijeg zbog novca – prave ljubavi?

Vrlo je verovatno da 80 odsto žena ovo ne bi razmotrilo ni kao ideju, niti im moralna načela to dozvoljavaju. Ipak, postoji grupa žena koje apsolutno nemaju problem s tim da budu u vezi samo zarad finansijske sigurnosti i društvenog statusa. Zovu se sponzoruše, a muškarce “love” bez ikakvog osećaja krivice samo ako su dobro situirani.

Zašto volim milionere?

Žena koja tvrdi da se zabavljala sa nekoliko milionera progovorila je za jedne australijske novine o manama i vrlinama veze zasnovane na novcu, te upozorila sve potencijalne sponzoruše da budu spremne na potčinjavanje, da očekuju konkurenciju i ne pokušavaju da promene muškarca.

Trejsi kaže da se sa prvim milionerom zabavljala kada je imala samo 19 godina, a da je ostale kasnije tražila putem određenog internet sajta za upoznavanje sa bogatašima.

“Neki ljudi vole tamnu kosu, plave oči, a ja jednostavno volim veliki račun u banci.”

Ova plavuša, koja je danas u svojim dvadesetim, kaže da se zabavljala i sa “običnim” mladićima čisto zbog raznolikosti, ali da bi nakon veze sa takvima uvek sebe podsećala zašto više voli milionere.

Loše strane veze s milionerima

Ipak, kako kaže, zabavljanje s milionerom nije nimalo lako. Naime, muškarci kao i žene, imaju određena očekivanja od partnera. Zbog toga nije iznenađenje što su im fizički atributi prvi na listi prioriteta.

“Svako je različit, imao on novca ili nemao, ali bogati muškarci su izloženi pažnji javnosti, zbog čega im je važno da pored sebe imaju reprezentativnu osobu.”

Kada se zabavljate s bogatim čovekom, morate prihvatiti da će se druge žene uvek motati oko njega. Jedini način da on želi baš samo vas pored sebe jeste da ga bespogovorno slušate i ispunjavate zahteve.

“Često zahtevaju mnogo vaše pažnje, što me je ponekada nerviralo, ali takve veze zahtevaju vašu potčinjenost. Trpela sam to, čak iako nisam takva osoba”, kaže Trejsi.

I oni samo žele ljubav

Međutim, i među milionerima ima razlike u ponašanju, posebno između onih koji su već rođeni u bogatstvu i onih koji su prvi milion sami stekli.

Iako žene biraju na osnovu fizičkog izgleda, svi oni žele samo da se zaljube, što se često i desi, a onda se suoče sa surovom realnošću.

“To je momenat kada se oni razočaraju – ja se ne zaljubim u njih. Ako ih ne zavolim, posle nekog vremena definitivno odustajem“, kaže Trejsi dodajući da i ona u vezu ulazi s nadom da će se vremenom zaljubiti.

Kako kaže, od deset veza sa milionerima samo se u dvojicu zaljubila, a u oba slučaja veza nije potrajala.

“Milioneri žive nomadski, teško ih je pratiti. U svaku vezu ulazim s nadom da ću se zaljubiti i trenutno sam veoma srećna”, završila je svoju ispovest ova mlada devojka.

Novac – glavni razlog velikog broja razvoda

Stres i nezadovoljstvo finansijama su glavni razlozi razvoda brakova ne samo u Srbiji, već i u svetu. I pored takve situacije, eksperti kažu da nije u redu da muškarce birate i smatrate poželjnim samo prema tome da li ćete sa njim imati sigurnu budućnost.

“Naravno da je svima bitna finansijska sigurnost, ali to je samo jedan faktor. To je kao da ste se udali za nekog muškarca samo zato što ima dobro telo ili je inženjer ili doktor, a uvek ste želeli da se udate za doktora. To vas neće doživotno činiti srećnom“, kaže Lin Flečer, direktorka organizacije “Rilejšnšips Australija”.

Ona takođe ističe da bi svaki par trebalo da odredi ciljeve na kojima će raditi zajedno i tako ostvariti svoje snove.

“Zajedničkim trudom se morate izboriti za ono što želite. Upravo je to ono što jača vezu. Sve se vrti oko zajedničkih ciljeva, a ne oko novca”, zaključila je.