Nesudjeno putovanje

Imam 32 g. posao, stan naizgled sve ok. A kad pomislim kako se ja osecam nista mi nije ok. Vec godinama ne mogu da nadjem momka za vezu koja bi meni prijala. Nisam nesto umisljena ali znam da bas dobro izgledam, zgodno telo bez viska kilograma, cvrsta guza, duga kosa, svetle oci mislim sta dalje! Nego nije ni bitno, resila sam da ovog leta necu ostati kuci zato sto ne mogu naci drustvo za letovanje. Listala sam ponude nekih agencija o letovanjima za mlade I skontala sam da su tu ustvari neki klinci tinejdzeri do 20g nisam gadljiva na piletinu, naprotiv ali meni treba neko malo iskusniji da mene uci a ne ja njega! Medju komentarima na tom  sajtu sa ponudama za letovanje svideo mi se komentar  tj predlog nekog lika da trazi drustvo za letovanje malo pa malo poceli smo da pricamo preko FB ustalom I ja trazim drustvo za letovanje, skontali smo da volimo iste stvari I ista mesta koja bi smo posetili. I njemu I meni Spanija je idelno resenje.

Nisam sponzorusa ali  kada mi je rekao da on zeli da snosi sve troskove naseg putovanja, strasno mi je prijalo, posto sam ja bi bila ta koja je insistirala da se upoznamo sto pre I pre puta. Nisam imala strah o boze s kim putujem svakako idemo preko agencije, necemo biti ni sami, ali me je ocarao svojim ophodjenjem prema meni prosto sam ceznula da ga sto pre upoznam.

Jedno vece se samo pojavio na vratima moga stana. Prosto ne namerno ja sam napravila poluromanticnu atmosferu sa prigusenim svetlima, ali pored toga sam videla da on ima mnogo manje godina nego sto mi je rekao kad smo se dopisivali. Nisam mislila da sam ja devojka za galantnog mladjeg momka ali njemu je tesko bilo odoleti I on je to osetio I znao. On je sve vreme drzao distancu a ja posle trece case vina vise nisam mogla da obuzdam zelju za njim I sela sam mu u krilo. Ne da se nije bunio nego po njegovom tvrdom kurcu videla sam da je samo to cekao! Zadigao mi je haljinu pomerio gacice u stranu I bez da me je poljubio pomalo grubo nabio mi je kurac u picku ja nisam mogla da se pomerim. Drzao me ja za guzove I nabadao me je na kurac, navlacio me, ah bila sam van sebe od srama I uzbudjenja, prosto nisam mogla da verujem da sam tako laka, a rekla sam da necu sa klincima a klinac me sad jebe I rastura! Trenutak pre nego sto ce svrsiti uhvatio me za bokove I spustio izmedju njegovih nogu, nabio mi glavu na njegov kurac I napunio mi usta supermom! Kad je zavrsio samo se odmakao otpio gutljaj vode I rekao da zuri.

Nisam se ni snasla  ali bila sam I ljuta I besna I dalje napaljena pa taj klinac nije hteo ni da me poljubi, htela  sam da mu pridjem ne bi li dobila jos malo neznosti ali on se vesto izmakao u trenu se nasao na izlaznim vratima tek tada me je pomilovao po licu I rekao …ej ti si super ali nista od nase Spanije…I zalupio vrata…