Omiljena mesta Novosađana za seks u kolima

Omiljena mesta Novosađana za seks u kolima

Novosađani pokazuju zavidnu kreativnost kada je u pitanju odabir mesta za seks u kolima, pokazalo je mini “istraživanje”

Dok neki insistiraju da imaju lep pogled na Novi Sad, nekima je najbitnije da je mesto mračno i udaljeno od gužve.

Jedna od popularnijih lokacija je Petrovaradinska tvrđava, čiji skoro svaki kutak može da se “iskoristi” za seks u kolima. Žiteljka Petrovaradina Jelena B.

“Ukoliko je dovoljno kasno i uhvatite dan kada nema puno prolaznika, parkirajte se iza ‘Laboratorije zvuka’, gde imate najmanje 20 minuta privatnosti. Ovo je dobra lokacija za seks, a nije previše poznata”, kaže Ema


Novosađanka Mira 41 g. kaže da je za hrabrije izazov imati seks na parkingu kod ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu, gde uvek ima ljudi.
“Treba doći u pola noći i to radnim danima, kada nema žive duše. Vikendima je krcato jer mnogi izlaze po klubovima na Đavi, ali radnim danima je taman dovoljno uzbudljivo, ako ste za malo rizika”, poručuje Srđan.
Ipak, najviše automobila je na platou pored puta (odmah iza kapije) kojim se sa Tvrđave spušta na put za Kamenicu, odnosno most.


Ukoliko niste za seks na tvrđavi, pre prolaska kroz Beogradsku kapiju, skrenite levo i parkirajte se u divljini. Ovo savetuje i Martin J. koji svoj automobil ovde često parkira.
“Volim deo kod Beogradske kapije jer je, prilikom prolaska, teško videti šta se dole dešava. A dole je uvek mrak, svi tim delom grada samo projure i niko neće primetiti šta se dešava. Naravno, osim ako se još neko nije nasukao, sa istom namerom”, priča Martin
Jedna od čestih lokacija je i proširenje s desne strane kada se s Mosta slobode spušta prema tunelu.
Stefan D. otkriva još jednu lokaciju, parking kod Najlon pijace. “Preko noći nikoga nema u tom kvartu, potpuno je mračno i možete se zadržati veoma dugo. Nema šanse da vas neko primeti, naročito između dva i pet ujutru. Rizik se povećava kako dolazi jutro jer je Najlon pijaca mnogima radno mesto”, objašnjava Stefan.


Verovatno najosvetljeniji parking nalazi se preko puta kongresnog centra “Master” Novosadskog sajma. Ova lokacija je za ljubitelje izazova,
“Mesto je dosta dobro osvetljeno, tu je neka gradska atmosfera, osećate da ste u gradu, a ne negde zabačeno. Što kasnije uveče i što veći automobil, to je dobitna kombinacija”, kaže Daca inace sada beogradjanka a veliki fan NS-a 🙂


Lokacija ispod Mosta slobode je dobro poznata za seks u kolima. Pošto je eksploatisana od strane mnogih, više se niko ne iznenađuje kada primeti automobil koji se drmusa.
“Najbolje je parkirati što blize ulazu na Štrand, ili na potpuno drugoj strani, u mraku. Lično nisam testirao ovo mesto, ali mnogi jesu i poznato je mesto za seks. Mnogi i ne dolaze automobilom”, kaže Dario R.


Iako se preko dana izvode radovi kod Žeželjevog mosta, to ne važi za noć. Ovu lokaciju preporučuje Radmila A. iz okoline Futoga.
“Nema neki romantični efekat, ali nisu svi došli zbog pogleda, zanima ih mrak i napuštenost. Niko ovuda ne prolazi, do prvih jutarnjih džogera”, kaže Radmila inače takodje već 5 g beogradjanka ali kaže ns forever!.


Postoji još mnogo lokacija koje Novosađani preporučuju. Neke od njih su i parking iz Filozofskog fakulteta, nasip na Klisi, brdo iznad naselja Bukovac, kanal na Vidovdanskom naselju, Ribarsko ostrvo…