Pohotna prodavacica

Svake godine muku mucim sta kupiti devojci za rodjendan. Jos se potrefilo da joj je rodjendan deset dana pred novu godinu a ona naravno meni uvek kupi za novu godinu poklon tako da moram dva poklona da biram. Njoj je ustvari lako kupiti poklon kad bi taj poklon trebao meni da se svidi. Mi smo u vezi vec tri godine. U pocetku ta veza je bila samo zbog seksa. Meni je to odgovaralo posto je u Novom Sadu tesko upoznati devojku samo za seks. To se svidelo I njoj I meni. Neobavezno vidjanje I druzenje I seks kad god se sretnemo. Tada sam joj bez razloga kupovao poklone najcesce u seks shopu, a ona je bila vise nego odusevljena, kada bi isprobavala cipkane tange I zanosno se vrtela oko mene sa svojim prezgodnim guzovima.

Mima je starija od mene dve godine, ali ja delujem starije od nje jer ona ima tako nezno lice I nasmejane oci, neki kilogram viska ali na pravim mestima. Istina grudi bi joj mogle biti malko vece ali zato je guza taman za jebati. Ne znam kako ali odjednom smo iz neobavezne veze presli u pravo zabavljanje, ne mogu reci da mi to ne prija jer sada je mogu jebati I ujutru I uveche I to  je super kad god mi se digne ona je tu. Naravno sada se vise ne zadovoljava jeftinim poklonima iz seksi shopa.

Sneg je vec pao njen rodjendan je za dva dana ceo grad je poludeo svi negde zure a meni se tuca, ni sam ne znam koliko sam radnja vec obisaoo i nista da nadjem po njenom ukusu. Ulazim u jedan lokal u Dunavskoj ulici I preturam po policama sa vesom, u tom mometu osetim tako dobar zenski miris da sam u trenutku zaboravio gde se nalazim, okrecem se I vidim zenu koja tu radi kako ubrzano slaze neke proizvode na policu. Izgledala je tako jednostavno ali opet veoma privlacno, morao sam da zapocnem razgovor s njom vise nije bio bitan poklon ni bilo sta drugo.

Izivinite obratio sam joj se ona se okrene I rece –da izvolite I tada me je pogledala , to je bio najzavodjiviji pogled koji sam skoro video, u trenu se stovrila pored mene a njen miris je postao jos zavodjiviji. Skoro sam zamucao imala je uske farke koje su ocrtavale svaku njenu oblinu  I tanak dzemper sa velikim izrezom iz kog su kipile velike njjene prirodne grudi! Srecom je ona mene pitala treba li vam neki poklon za devojku, suprugu, jer sam u ruci drzao zenski ves, dobro da nije pomislila da je za mene. Da, da …prommrljao sam ja sam bio tako zbunjen ali srecom je ona bila snalazljivija od mene za sekund se stvorila ispred mene u uzanom redu sa vesom okremnula mi ledja kao da nesto dohvati I bez malo ustrucavanja ocesala se od moj vec sada dignuti kurac! Kada je osetila da sam uzbudjen okrenula se I rekla …oh lepo je videti da se neko tako raduje dok kupuje poklon devojci. Samo se nasmejala ugrizla za usnu I rekla mozda za ovo imam resenje, poklon cemo vec nekako lako naci!

Otishla je do vrata zakljuchala radnju jel je vec bilo vreme za zatvaranje I rukom me pozvala da je sledim. Ushla je u kabinu za preslacenje I pozvala me…dojite da vam nesto pokazem. Bio sam opcinjen nisam vise ni ocemu mislio hteo sam samo da joj zarijem kurac duboko medju njene guzove, usta…da je uhvatim  za grudi. Znate reko sam joj…nismo se ni upoznali ona se na to samo nasmejala, klekla ispred mene u sekundi I moj veliki kurac je bio u njenim toplim usnama. Stenjao sam od zadovoljstva a posto sam bio umoran nisam mogao dugo da izdrzim I odmah sam svrsio. Sve je progutala! Videla je moju nervozu I rekla ma ti si meni vec ulepsao dan.

Poklon smo na brzinu izabrali I od tada imam omiljenu radnju za sve poklone u kojoj se I ja uvek dobro provedem.