ISPOVESTI KORISNIKA

ISPOVESTI KORISNIKA #1


Kafica za upoznavanje

E ovo vam je super stvar, ostavljanje komentara. Inače i na drugim sajtovima, koji nisu ove tematika, volim da pročitam neke savete, iskustva, a i ja da napišem šta znam/umem.

Evo mog malog dopronisa ovoj temi. Lični oglasi mi je jedan od omiljenih sajtova, dugo sam vec u ovom sajber svetu i nekako upoznavanje online za mene ima posebnu vrednost. Ma čuj vrednost, palim se na to:) Imao sam dosta iskustva sa devojkama sa ovog sajta, naravno da sam pre svega džentlmen, neću otkrivati njihov identitet, a ni svoj (svaka misli da mi je jedina :trep trep:) a sada, ako se koja sama prepozna.. e to već, sami snosimo posledice svojih postupaka.. Čoveče koliki uvod…

Ovo je jedno od mojih prvih upoznavanja online.Sreli smo se na ovom sajtu, prvo smo razmenili po neku poruku. Nekako nam je odma kliknulo, a onda smo se i čuli. Dugo nisam čuo tako mio glas, ponekad nisam ni obraćao na pažnju o čemu priča, mogao sam je satima slušati.. I onda je nekako samo od sebe doćlo da se sretnemo.

Ona je odabrala kafić blizu njene kancelarije i rekla da ima samo pola sata. Iako sam imao njenih par slika, kada sam je uživo video raspametio sam se.. Oči su joj bile tako vesele, nasmejane, koža nekako meka, nežna, skoro bez šminke. Bila je niža nego što je to delovalo na slikama, ali pošto ni ja nisam baš dvometraš to mi nije smetalo. Naravno ime na sajtu nije bilo njeno pravo, kada smo se rukovali predstavila mi se svojim imenom. To ime joj je baš pristajalo. Pola sata je prošlo pre nego što je i počelo. Kada smo kročili na ulicu iz kafića, našli smo se u jednoj beogradskoj ulici koja je sada bila u najlepšim bojama ikada.

Par dana mi je trebalo da mi se slože utisci, nekako sam sam morao da povežem da je to ista osoba koju sam mesecima pre toga poznvao ali na neki drugi način. Duhovita, putena, poželjna, ali opet tako jednostavna i stvarna.

Čuli smo se opet, prvo porukama a kad smo se opet sreli počeli smo i zvanično našu vezu, iako smo oboje znali da je ona počela jošonog momenta kada smo prvi put razmenili poruke. Ta energija se prosto oseti, a mi smo imali sreće da se sretnemo i iskoristimo svoju šansu.

Vreme ide kako ide, mi se menjamo, sada više nismo zjedno. Javim joj se ponekad ovde, ali sam srečan što sam bio njenog života.