Doktorova nevesta

Doktorova nevesta

Sećam se kao juče da je bilo. Rana jesen, skoro pa Miholjsko leto, prestale vreline. Za ljubitelje jeseni lepša se nije mogla poželeti. Tog petka sam ranije izašla sa posla da bih stigla do doktora. Bezazlena ogrebotina na tabanu je počela da gnoji i sve više da boli. Plan je bio završiti sa doktorom i provesti jedn divni jesenji vikend.
Bacila sam pogled u reterovizor i bila zadovoljna svojim likom u ogledalu. Iako je u pitanju doktor, možda me u čekaonici čeka prilika života, uvek treba biti spremna. Privatna ordinacija opremljena sa puno ukusa, minimalističkog stila sa savršenom kombinacijom prirodnog i veštačkog osvetljenja. Takvi detalji, kao što je osvetljenje, uvek ostave poseban pečat o prostoru u kojem boravim. Zbog svega sam se osećala veoma prijatno iako je čekaonica bila prazna bez „prilike života“.
Doktor me je odmah primio, formalno pozdravio i smestio za sto, nasuprot mene. Na brzinu sam ispričala zbog čega sam došla, on je zapisivao sve u računar i tek ponekad, kada bi zastala pogledao u mom pravcu. Tek u jednoj takvoj pauzi primetih njegov zavodljiv pogled. Zamucala sam, on me prekinu i smestio me na ležaj, kako bih podigla nogu da je pregleda.
Sve se završilo veoma brzo, u pitanju je bio komadić stakla, tanak kao igla, ali da bi se to obavilo potrebna je operacija sa lokalnom anestezijom. Pokušala da sam da izmolim drugo rešenje ali bezuspešno.
U ponedeljak u devet ujutru kod njega u oridnaciji. Ne trebam ni da spomenem da mi je to uništilo sve planove za vikend, a po svemu sudeći i sledeću radnu nedelju. Obično volim da upoznajem nove ljude u svim prilikama, ali ovo upoznavanje mi baš nije trebalo. Sada mi je ono doterivanje u kolima pred ordinacijom bilo smešno.
Došao je ponedeljak, ovog puta me dočekao medicinski brat. Bio je veoma ljubazan, lepo se predstavio i objasnio mi redosled aktivnosti oko ove, kako on reče, rutinske procedure. Odradili smo sve prireme, lokalna anestezija i onda je doktor sredio ostalo. Bilo je gotovo za manje od deset minuta.
Kako ništa nisam ostila imala sam prilike da pažljivije gledam doktora. Tek sada sam primetila da je on veoma zgodan, prosečne visine, ali veoma skladne građe. Iako je imao više od pedeset godina bio je u savršenoj kondiciji i delovao je veoma privlačno. Još ta harizma i samopuzdanje kojim je zračio u jednom momentu su ga učinili totalno neodoljivim.
Bila sam u čudu kako to ranije nisam primetila. Kada se sve završilo, ponudio mi je da se još malo odmorim kod njega u kabinetu, pa će me on odvesti do stana. Pomogao mi je da se udobno smestim u fotelju, a nogu mi je podigao na tabure. Dodao mi je čašu soka i uz objašnjeje seo da završi neke izveštaje.
Još nisam osećala bol, a gledati njega tako bilo je pravo zadovoljstvo. Požalila sam na bol u vratu, više kao za sebe. On je u tom momentu zavšio to što je radio, zatvorio lap top i dva koraka našao se iza mojih leđa i nežno mi počeo masirati vrat. Uz objašenjenje da je to možda kombinacija stresa i lekova za anesteziju i bolove. I u masiranju vrata je bio tako spretan kao i svemu ostalom. Pričao mi je kako je današnji zahvat u rangu malo ozbiljniji kozmetički tretman, da ne moram menjati planove, da mogu raditi baš sve što poželim i da neće biti nikakvih kontraidikacija. Sve to i njegov divan glas su me tako dobro opustili da sam počela dublje da dišem. Čuo je to i osetio, a onda dlanovima krenuo da mi masira ramena, prvo samo leđni deo, onda polako prema rukama, a potom nežno krenuo prema grudima.Nisam se opirala, naprotiv, totalno sam mu se prepustila.
– Branka, prvi put me oslovio imenom.
– Tako te želim! Pogledaj.
Stao je ispred mene i moju ruku stavio na njegovu izbočinu na uniformi. Ispred mene, u visini mog lica stoji savršen kurac i moja ruka na njemu.
Nisam mu ništa rekla, samo sam zavukla ruku u njegove gaće i oslobodila ga. Glasno je jauknuo od zadvoljstva. U tom momentu na vratima, kojima sam bila okrenuta leđima, pojavio se medicinski brat uz pitanje da li je sve u redu, treba li mu pomoć. I naravno zastao kada je video situaciju. Doktor, ne skidajući osmeh sa lica, zahvalio se i reče mu da mu danas više ne treba njegova pomoć. Vrata se zatvoriše, a on sklopi svoju ruku preko moje i poče da drka svoj kurac.
To me je tako napalilo. U stvari sve je bilo neverovatno uzbudljivo, od operacije, harizme, nepoznate osobe. Možda mi je bilo najčudnije i najprijatnije kada nas je medicinsi brat zatekao. Gačice su mi bile mokre.Drkala sam mu kurac, sada sa obe ruke a on je uživao. Nisam odolela, primakla sam ga ustima i počela da ga ližem. Uh, opet je bio glasan. Tada sam počela halapljivo da ga gutam i sisam. Izvukao mi je kueac iz usta, preneo me na dvosed, glavu stavio na naslon, a on me opkoračio i jebao u usta. Drćao mi je glavu rukama, veoma nežno i nabijao kurac u usta. Zavukla sam ruke u gačice, nisam ni dotakla klitoris i već sam svršila uskoro je i on svršio, ali tren pre toga, dozvao je kolegu. Znam da stojite ispred vrata uđite sada, treba mi Vaša pomoć. Vrata se otvoriše. Ja zavaljena preko naslona, sa ustima punim kurca, gledam u medicinskog brata koji ulazi na vrata drkajući svoj kurac.
Uuuhh to me je totalno izludelo. U tom momentu usta mi se napuniše spermom. Doktor se izmače, a medicinski brat je prišao i obrisao mi usta, onda me postavio u sedeći položaj, pazeći na nogu, kleknuo ispred mene, skinuo mi gačice, podigao mi zdravu nogu i nabio mi njegov mladi kurac duboko. Vrisnula sam od zadovoljstva. Nabijao me je tako dok nisam prvi put svršila, a onda bez reči, spretno ga izvadi, uze neku tubu sa stola, osetila sam samo samo kako mi je čmar postao užasno vlažan. Uhvatio me za guzove i nasadio svoj veliki kurac na moj čmar. Oh, volim analni seks, guza ga je sretno primila. Bila sam van sebe od zadovoljstva. Zaboravila sam i na nogu i na posao koji me čeka i na jesen. Ništa više nije bilo važno osim ovog užitka koji sam sada osećala.
Dva muškarca koja me dele, kao najobičniju igračku. I ja koja uživam u potpunoj lepoti kombinacije mladosti, snage, haraizme i iskustva. Doktor Miroslav i medicinski brat Dragan. Miroslav sa svojih 50+ godina i Dragan, sa tek 20 i nešeto i ja u najboljih 33. Lepe brojke.
Moje prvo iskustvo sa dva muškarca, Dragan je još bio u meni dok sam po glavi premotavala kako sam ja to ranije zamišljala, ali brzo odbacih sve te misli. Rekoh sebi, uživaj sada u ovome. I uživala sam.
Miroslav me je odvezao kući, a uveče su obojica svratili do mene.
Da, noga, ožiljak se i ne vidi. Već sledeći vikend sam bila u prirodi, ali sa njima dvojicom .