Davni dani

Davni dani

Srednja škola je proletela u učenju, muke oko rata i početak fakulteta a moji u izbeglištvu. Sve to zajedno mi nije ostalo u lepom sećanju. Ta „sitnica“ da još nisam imao pravu devojku mi nije bila vredna pažanje, naspram drugih stvari koje su se dešavale.
Srećom, na fakultetu je sve krenulo svojim tokom. Iako sam bio dođoš, kako novosađani nazivaju sve koji nisu iz Novog Sada, brzo i lako sam se uklopio u društvo. Na elektrotehnici nije bilo puno devojaka, a i ono što je bilo, nije bilo klasični predstvnik ženskog roda (uz svo dužno poštovanje mojim koleginicama, koje sve znaju da ih duboko poštujem na neki način i volim).
Bio sam brucoš, zelen u novom gradu, sa sve smešnim naočarima, ali ipak, što mi niko nije mogao osporiti sa zavidnim nivoom intelegencije, znači „štreber“. To nije bilo tako popularno među devojkoma moje generacije, ali zato sam starijima bio veoma interesantan.
Na jednoj tribini o Tokovima informacija u novom dobu, pored mene je sela jedna koleginica sa četvrte godine. Njen stil je bio tako orginalan i neuobičajan, da prosto samo ko je nikada nije video bi mogao reći da je neprivlačna. Kao krv crvena kosa, na paž ošišana, predivne plave oči, tanke usne, ali niz belih zuba koje njen osmeh čine neverovatnom pojavom. Bila je niskog rasta i zanosnih oblina, koje nije isticala, već su one prosto zračile celom njenom pojavom, šta god da je imala obučeno. Sada se ni ne sećam šta je toga dana imala na sebi, ali znam da mi je bilo veom teško da se skoncetrišem na govrnike u njenoj blizini. Dok je njoj to veoma lako polazilo za rukom, delovalo je kao da me uopšte ne primećuje, iako me je u par navrtaila i dotakla, nehotice. Uz brzo izvini, nastavljala bi da posvećeno sluša.
Godine vrednog rada, učenja, muka sa ratom i nemaštinom i sada još ona tu, a ja za nju vazduh, a još sam džaba dolazio na tribinu, kad ništa osim nje ne vidim i ne čujem, u meni je stvorilo neverovatan revolt i snagu. Rešio sam po svaku cenu da će se od sada sve promeniti, i da će ona biti prva.
O tokovima informacija sam znao možda više od samih predavača, ali sam uvek voleo da čujem šta još neko ima da kaže. Plan koji se stvorio je bio da to dokažem, njoj se sviđa tema, temu će i dobiti.
U par navrata sam molio za reč, i nadovezao se na izlaganje sa činjenicama koje se bilo na granici neverovatnog, ali naravno veoma argumentovano. Osetio sam kako me bez daha sluša, sad sam ja kao nju slučajno dodirnuo, i uz nehajano izvini, nastavio da diskutujem.
Ostatak tribine se nije znalo ko drži reč, predavači su me prosto pitali za mišljenje. I naravno, plan je urodio plodom. Počeli smo da se pakujemo, a ona je stala ispred mene, pružila mi ruku i rekla:- Ivana, odgovrio sam:
-Drago mi je, ja sam Ivan.
-Stvarno? Imenjaci?
-Šalim se, Aleksa mi je ime.
Počela je tako slatko da se smeje, da je to bilo zarazno. Ljudi oko nas su se osmehivali, a nisu znali povod, prosto nisu mogli odoleti.
Uhvatila mi je pod ruku i zajedno smo krenuli prema izlazu. I dalje se smejala:
– Informisan, elekoventan i duhovit. Šta još umeš?
Uhvatio sam dobar talas, kao kada igraš igricu i prelaziš nivoe i samo želiš da sve savladaš. Video sam da ovo sa planovima i odlukom radi. U momentu sam odlučio da će ona večeras biti moja, ili bolje reći ja njen.
Blago sam se nagnuo prema njoj, i na uvo joj šapnuo:
-Sve što možeš da zamisliš.
Na tren je prestala da se smeje, video sam da je ovo baš imalo efekta. Opuštena, zainteresovana, ako neko zna teoriju, to sam onda ja, večeras poentiram.
Izašli smo na sveže jesenje veče, još više se privila meni, a ja sam uzeo njen ranac i zajedno smo krenuli do nje. Usput smo pričali o temi sa tribine, tj, ja sam pričao a ona me je bez daha slušala.
Došli smo do nje, smestio sam se u neki udoban trosed. Ona je otišla do kupatila, tek tada sam bio svestan cele situacije, i kao da me je počela hvatiti nervoza. Ali brzo sam se skoncentrisao i držao plana.
Ona se već presvukla u neku laganu trenerku, delovalo je da ispod nema ništa, sve se ocrtavalo. Usput nam je donela po pivo, koja ja naravno da tada nisam pio, ali sam ovo popio kao da je voda. Sela je do mene i naslonila glavu na moje rame i tiho rekla: -Pričaj mi još.
Kakva priča, samo sam je spustio u naručje i počeo da je ljubim. Kroz glavu mi je prolazilo kako i šta, ali iako sam bio na mnogo dejtova, ovo upoznavanje je nešto najbolje što mi se desilo. Bio sam rešen da ću dati sve od sebe da ovo večeras uspe.
Tako lako mi se prepustilo, polako sam je skinuo, postavio na trosed, a ja kleknuo ispred nje. Nežno sam joj ljubio lice, usne, spustio se na vrat, ona je zadovoljno uzdisala. Rukama sam joj milovao grudi, koje su prosto žudele za mojim usnama. Kada sam joj uzeo bradavicu u usta, tako je slatko promumlala da sam više uživao u tome što ona uživa, nego što sam uživam u tom momentu.
Bio sam napaljen još od onog trenutka kada me je nehotice dotakla dok smo sedeli u punoj sali. Nisam znao da li ću moći da se iskontrolišem i ne svršim pre vremena (ako uopšte i znam kada je pravo vreme za to).
Dok sam joj ljubio grudi sve više se meškoljila i širila noge. Divan miris i davna želja su sada tako blizu, ali ne smem požuriti, samo mi je to bilo u glavi. Odmakao sam se na sekund, ona se i dalje vrpoljila, stao i pogledao je. Oh, kako je to bio dobar prizor, mlada žena, svesna sebe i svojih kvaliteta, puna želje za životom, znanjem i seksom, a želi mene! Pogledala me umilnim pogledom, kao da je preklinjala da je uzmem. Spustio sam glavu ka njenoj željnoj pičkici, ona je kriknula od zadovoljstva.
Kako je samo bila sočna i mirisna, uživao sam u nežnosti i mekoći te lepote. Moji prsti su bili svuda po njoj i u njoj, brzo je svršila, i to dosta vlažno. Sve sam polizao sa zadovoljstvom, ali umesto da je to umiri, kao da se još više napalila.
Sada je ona preuzela inicijativu. Ustao sam, bila je ispred mene, na ivici kreveta, stvaila obraz i na izbočinu na mojoj trenerci i slatko se nasmejala.
-Mmmm, pa ti stvarno sve umeš, lako ti je kad imaš s čim.
Skinula mi je trenerku, a ispred nje je iskočio moj kurac, moj nevini kurac. Borio sam se svim silama da sada ne svršim. Uzela ga je prvo u dlan i počela lagano drkati, a drugom rukom se mazila po pičkici.
Mislio sam o kosidbi koja me čeka na selu, o nekom dedi koji stalno nešto zakera, šta god samo da ne svršim sada, hoću da ovo traje!
Onda ga je uzela u usta, o tako ga je dobro sisala, ma glava mi se ispraznila u momentu, bio sam gotov. Još kada sam video kako drka svoju pičkicu i opet svršava, nisam mogao više. Napunio sam joj usta. Čini mi se da je bilo pola litre sperme, ni ne znam kada sam pre toga drkao, kao da sma u jajima imao spermu od godinu dana.
Ona nije ustuknula, sve je poslušno sa zadovoljstvom progutala i opijeno me gledala dok uzdišem i tresem se od zadovoljstva.
Na sreću, godine zdrvog života sada su dale rezultat da mi je kurac i dalje uspravno stajao.
Sada sam rešio, dosta predigre i maženja, moram joj ga nabiti. Uzeo sam je, podigao i naslonio na sto, zadovoljno mi se prepustila. Raširio sam joj noge i nabio joj ga skroz, vrisnula je, ali nije se pomerila. I onda sam počeo da je nabijam. Ništa drugo tada nije bilo važno, ni škola, ni rat, ni porodica, ni ona, samo slatki užitak dok sam u njoj.
Pičkica joj pulsirala i osetio sam da opet svršava, tada sam i ja svršio u njoj. Uh,uspeo sam. Nisam više nevin mlad dečak! Zagrlila me je, preneo sam je do kreveta, zaspali izmoreni.
U polu snu mi je još nešto pričala o tome kako umem, kako joj je lepo.. Nisam ništa rekao, spavao sam tako spokojno, kao da prvi put spavam u životu.