ISPOVESTI KORISNIKA

ISPOVESTI KORISNIKA


Sanjica

Moje iskustvo je mozda skroz obicno, ne znam.. Ali evo ga: bila sam toliko usamljena, nisam nikako mogla ostvariti neku vezu, puna predrasuda i moranja, sto negde procitah a sto se tice morala ja sam se namorala. Negde u meni je uvek cucala neka nezajedljiva grabljivica, totalno pohotna, svoja i vesela. Tek kad sam taj deo svoje licnosti oslobodila postala sam sebi draga a sve ostalo je lako doslo na svoje mesto bas pravo mesto:)))))

Ovde sam stavila neke svoje slobodnije slike i uzivala sam u tome sto mi se ljudi dive i sto me zele, a onda opet na drugu stranu, nisam morala da se foliram i neckam prilikom nekih susreta. Sve mi je to pomoglo da upoznam i njega, bas smo ovde danima pisali, razmenjivali poruke, slike, uzdahe.. Iako je on bio iz Novog Sada a ja sam iz Beograda sve smo uspeli da organizujemo.

Kada smo se i videli nista nije bilo drugacije, samo smo se uklopili. Bez nekih laznih moralisanja i foliranja. Sada smo u braku, a jos uvek koristimo ovaj sajt. Cuvamo ono nesto sto nas je privuklo, bas sam mu danas rekla da sam nasla i ovaj kutak i da cu ispricati i nasu pricu, a on rece, ajd ti, pa cu ja:))))

Sta da vam kazem ljudi, samo hrabro i napred. Uzivajte u svakom trenu samo tako cete privuci ljubav i srecu svaki dan u svoj zivot.

Sve Vas Ljubi Srecna Sanjica:)