Moj mali brat :)

Korisničko ime: Moj mali brat

Naš mali stančić je naša slobodica. Tu smo slobodni da radimo šta god poželimo. Okruženi svetom koji nas ne razume, koji je sklon osuđivanju svega što je drugačije, mi smo prinuđeni da svoju ljubav skrivamo od drugih. Živimo u malom stanu, jer potičemo iz siromašne porodice. I tu je sve i počelo. Jedne noći Nemanja se vratio malo pripit iz grada. Ja sam već bila u krevetu i spavala sam. Da li zbog alkohola ili usamljenosti, ili jednostavno greškom, on je legao u moj krevet. Sam trenutak njegovog dolaska nisam osetila. Počeo da me skida i da me mazi. Vrlo brzo sam shvatila o čemu se radi i nisam se bunila. Htela sam da vidim dokle će da ide. I išao je… išao je do kraja. Po prvi put sam osetila njegovu veliku kurčinu i prijala mi je. Ujutro se pravio da se ništa nije desilo, ali za mene se svet u korenu izmenio.
Počela sam da maštam o njemu na nedoličan način. Bila sam opsednuta njegovom alatkom. Sanjala sam ga svaku noć, nadajući se da će opet doći pijan kući i uzeti me kao životinja… To se nije dešavalo. Dani su prolazili… Jedne noći sam skuvala večeru za nas dvoje. Pili smo vino. Nije puno trebalo da ga uhvati. Pošto je mlađi i nema iskustva u piću, onesvestio se. E tu sam ja stupila na scenu. Strgnula sam odeću s njega i krenula da mu pušim kurcicak. Osećaj je bio fenomenalan.
Topao i mekan kurcicak u mojim ustima za kratko vreme je postala ogromna alatka koja je završila u mojoj maloj pičkici. I dalje je bio bez svesti… Jahala sam ga kao pomahnitala… To je bilo ono o čemu sam maštala danima i noćima… Nisam više razmišljala o tome da mi je on brat. U tom trenutku, on mi je bio ljubavnik, ljubav mog života. Nije se budio, bar mi nije delovao kao da je budan i svestan onoga što se dešava… Silazila sam sa kurca i rukama ga masirala. Išla sam gore-dole… A onda se desilo nešto divno. Došao je sebi. Okrenuo me je, nisam se ni snašla. Uzeo me je s guza. Krenuo je da me trpa… O kako je dobro… Ulazio je i izlazio iz mene, a kurčina mu je postajala sve veća i veća… Osećala sam se kao prljava kurvica i to me je još više ložilo… Zatim je postavio fotoaparat i rekao mi “Želim da nas slikam”. Nisam se bunila. To me je još više uzbudilo, iako ne znam kako je to bilo moguće. Curila sam na sve strane, a njega je to još više ložilo. Počeo je da liže moje sokove. Rekao mi je da imam najukusniju pičku. Ja sam mu odgovorila da je njegov kurcicak poslan sa nebesa. Zajedno smo svršili i tada je počeo naš pravi zajednički život…